Carbon Laser Peeling

Wat doet het precies?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbonmengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking en versteviging. De picolaser (die we inzetten om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door, wat er voor zorgt dat de collageenproductie toeneemt en de talgproductie vermindert. Deze powercombinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger wordt en fijne lijnen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talgafscheiding, wat het dus een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

Carbon Laser Peeling

De behandeling

De behandeling start met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens brengen we de Carbon peeling aan. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken waarna we de peeling met de laser verwijderen. Door de warmte van de laser verdampt het Carbon, waardoor we in staat zijn om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd. Het resultaat: een stralend schone en gezonde huid.

En ja, Carbon peeling is pijnloos!!

uabb-device-tablet
youtube-video-thumbnail

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur. Ook passen wij deze behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Verwijdert moeiteloos mee-eters en onzuiverheden en verhelpt een vette huid en grove poriën!

picolaser

Verbluffende resultaten

Het allerfijnst is dat de behandeling downtime proof is. Dit betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je tijdelijk niet in het openbaar kunt vertonen. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën.

In de zomer zijn onze poriën vaker verstopt door het gebruik van zonnecrème de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt dan ook tevens voor een grondige reiniging.

Behandelkuur

Hoewel 1 behandeling al een zichtbaar resultaat zou kunnen geven, raden we een kuur aan van minimaal 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 weken. Voor een op maat gemaakt behandelplan kun je een gratis consult bij ons aanvragen.

Vraag naar onze pakketprijzen.