24K golden facial

24K golden facial Heesakkers Beauty

Exclusieve gezichtsbehandelingen waarbij kostbare materialen gebruikt worden (bijvoorbeeld kaviaar, parels, diamantpoeder en 24 karaats bladgoud)

zijn in opkomst. Nieuw is de 24 karaats gold facial Heesakkers Beauty anti-aging behandeling die nog nergens anders beschikbaar is.

ZEER EXCLUSIEVE behandeling al verkrijgbaar

Heesakkers Beauty biedt deze ZEER EXCLUSIEVE behandeling al verkrijgbaar.

Volgens deze anti-aging 24 karaats behandeling heeft de behandeling een liftend en verstevigend effect, reduceert het de vorming van fijne lijntjes en rimpels en geeft je huid een 'golden glow'. Het resultaat is na een behandeling onmiddellijk zichtbaar en na een kuur ronduit spectaculair.

unieke snelle resultaten

Ervaar zelf de unieke snelle resultaten: ontspan, geniet en kom tot de conclusie.

Heesakkers Beauty in Weert, die de 24K Gold Facial Heesakkers Beauty aanbiedt, zegt over deze exclusieve behandeling het volgende: "De Gold Facial Treatment is gebaseerd op 24-karaats, 99,99% zuiver goud. Goud is een stabiel natuurlijk spoorelement waarvan bewezen is dat ontstekingsremmend effect heeft op sommige chronische ontstekingsziektes. Indien het goud echter onzuiverheden bevat, kan het huidirritatie en huidaandoeningen veroorzaken. Normaal gesproken kan goudfolie echter niet de huid binnendringen. Bij de 24K Gold Facial Heesakkers Beauty behandeling wordt gebruikgemaakt van speciale technieken waardoor dat wel zou kunnen. Zo is er een speciale drager voor het gezichtsmasker (gamma-PGA) en het gebruik van nano-nevel van FSS. De meest ideale resultaten worden bereikt als men 6 opeenvolgende weken een behandeling ondergaat en daarna eens per 2 maanden".

uabb-device-tablet
youtube-video-thumbnail

Heesakkers Beauty maakt dromen waar:

Een luxe behandeling waarvan je gezien de prijs mag verwachten dat het ook echt werkt!

Wat kun je verwachten…

  • 24K Gold Facial Heesakkers beauty
  • GOLD LEAF / CAVIAR / PARELS TREATMENT
  • Welkomstdrankje
  • Heerlijke seizoen voorbereid hapje
  • GOLD LEAF / CAVIAR TREATMENT
  • Goodiebag
terug naar boven