Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling Heesakkers Beauty maakt het verschil!

Heesakkers Beauty maakt het verschil door de huid zowel van buiten als van binnen te bekijken. Heel veel huidproblemen komen vanuit het innerlijke punt. Ons team kijkt naar het totaalplaatje. Dat maakt Heesakkers Beauty Uniek. We werken intensief samen met een natuurgeneeskundige. Zij benadert huidklachten vanuit de binnenkant, Heesakkers Beauty richt zich op de buitenkant. Door deze prachtige combinatie ontstaan er superieure resultaten.

Meer informatie over onze samenwerking vind je via:
www.praktijkvoornatuurgeneeskunde.eu

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vuil. Het is dan ook belangrijk dat je je gelaat goed verzorgt. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt & hydrateert de huid intens.

gezichtsbehandeling

Bij ons kun je terecht voor een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling voor vrouwen en mannen. Of u nu last hebt van huidproblemen, of gewoon een heerlijk ontspannen verwen moment zoekt: een gelaat behandeling nemen bij Heesakkers Beauty is altijd een goed idee.

Wanneer uw voor het eerst komt voor een Gelaat behandeling in Weert, wordt begonnen met een intake. Hierbij worden verschillende vragen gesteld over de conditie van je huid, en de levensstijl. De gelaat wordt namelijk geheel afgestemd op uw huid. De producten die gebruikt worden en in de behandeling zelf zijn afhankelijk van het huidtype (droog, vochtarm, gecombineerd), de poriën, de gevoeligheid van de huid en de doorbloeding. Ook wanneer er sprake is van huidaandoeningen zoals acne, eczeem, couperose of rosacea is dit belangrijk om mee te nemen in het behandelplan.

Er wordt niet alleen gekeken naar wat de huid nodig heeft, maar ook naar uw persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld graag meer stevigheid in de huid, of pigmentvlekjes behandelen, dan kun je dit tijdens het gesprek aangeven. Het is tevens mogelijk om de gelaat uit te breiden met uw persoonlijke wensen, zoals bijv. wenkbrauwen, kin of bovenlip harsen ect.

Omdat iedere gelaat geheel persoonlijk is, zijn er geen standaard routines die worden afgewerkt. Wel kent iedere gelaat een aantal basisstappen die gevolgd worden. Bij elke gelaat wordt namelijk begonnen met een oppervlaktereiniging, waarbij de huid wordt voorbereid op de behandeling. Na de oppervlaktereiniging wordt een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij eventuele onzuiverheden verwijderd worden. Afhankelijk van het huidtype kan hierbij gebruik gemaakt worden van een peeling. Na de reiniging wordt de huid verzorgd met een gezichtsmassage. Ten slotte wordt een masker aangebracht, dat is afgestemd op het huidtype. Terwijl dit masker zijn werk doet kun jij heerlijk ontspannen.

Anubis Care

Anti-aging

Cellulitis packet

Ervaar, ontspan en geniet

terug naar boven