Picolaserbehandelingen

Wat maakt de Picolaser effectiever dan andere lasers?

In tegenstelling tot traditionele lasers produceert de Picolaser een lichtpuls in slechts een picoseconde. Dit is vele malen sneller dan de gewoonlijke nanoseconde. Het voordeel hiervan is dat de (inkt)pigmenten in veel kleinere deeltjes worden vernietigd. Het lichaam is dan ook beter in staat om dit af te voeren na iedere behandeling, waardoor er minder behandelingen nodig zijn.

Veel patiënten zijn bang voor de bijwerkingen van traditionele laserbehandelingen. Bij de Picolaser is de hersteltijd veel korter en is de uitvaltijd van het haar lager dan bij andere lasers.

WAT KAN DE PICOLASER?

Littekens, pigmentatie en algehele huidverbetering

Naast het verwijderen van tattoos, is de Picolaser ook uitermate geschikt voor het behandelen van diverse huidaandoeningen zoals (acne) littekens, pigmentatie en algehele huidverbetering. Door de behandelingen met de Picolaser wordt de aanmaak van nieuw collageen en nieuwe huidcellen gestimuleerd, waardoor littekens, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

De Picolaserbehandelingen helpen effectief om (acne) littekens, pigment- en ouderdomsvlekken te verwijderen. Verder helpt de Picolaser ook goed bij het verminderen van grove poriën, algehele huidverbetering/verjonging en natuurlijk niet te vergeten tattooverwijdering. De snelheid van de laser bepaalt hoe effectief de laser is. Dit komt omdat er bij een snelle laser een kortere periode tussen de laserpulsen zit, wat betekent dat er elke seconde meer laserpulsen worden gegeven.

Met enorme snelheid en precisie dringt de Pico door tot voorbij het huidoppervlak waar het micro-explosies veroorzaakt, die vervolgens kleine belletjes produceren. Deze bubbels vullen zich aan met collageen tijdens het herstelproces.

Voordelen van de Picolaser?

  • 2 tot 3 keer zo snel als traditionele  laserapparaten
  • Ook geschikt voor donkere huidtypes
  • Een van de nieuwste technieken ter wereld
  • Beste behaalde resultaten ooit
  • Krachtig, snel en kostenbesparend