fillers (lippen)

Lipvergroting bij Heesakkers Beauty

Krijg mooie, volle lippen dankzij een lipvergroting. Heesakkers Beauty is zeer ervaren in het uitvoeren van  de behandelingen.

  • Vollere lippen met een natuurlijke uitstraling
  • Korte en veilige behandeling
  • Geen hersteltijd nodig
  • Korte behandeling
Fillers

Lippen opvullen

Prachtige volle lippen met een fillerbehandeling bij Heesakkers Beauty.

Voor het opvullen van de lippen gebruiken wij hyaluronzuur. Met deze fillers kunnen we je lippen via een canule (stompe naald) opvullen zonder ook maar één keer in de lip zelf te hoeven prikken. Hierdoor heeft u na de behandeling geen last van zwellingen en blauwe plekken. Lippen opvullen is op deze manier heel goed te verdragen. Desgewenst kan er door middel van een prikje ook nog een verdoving worden gezet.

Behandeling lippen opvullen

Stap 1

Bespreken van uw wensen

Stap 1

Tijdens een eerste consult bespreek je met de behandelaar jouwwensen. De behandelaar adviseert je over de hoeveelheid fillers en geeft je alle gelegenheid om vragen te stellen.

Stap 2

Injecties

Stap 2

Wanneer je dit wil, verdoven wij je lippen met behulp van een speciale zalf. Deze moet even intrekken waarna de behandelaar de filler injecteert met een kleine naald. De prikjes worden vlak naast de lippen geplaatst. Door de injecties kun je je een beetje duizelig voelen.

Stap 3

Na de behandeling

Stap 3

Na het plaatsen van de fillers hoef geen geen rust te nemen. De huid oogt na de behandeling soms een beetje rood en voelt vaak een paar uur branderig. Met een koud ijsblokje kun je dit gevoel een beetje verlichten. De behandeling kan probleemloos worden herhaald wanneer de effecten (bijna) zijn verdwenen, gemiddeld na zes tot negen maanden.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LIPPEN OPVULLEN

Aangezien de lippen erg gevoelig zijn, vinden veel mensen de behandeling onprettig. Het geïnjecteerde gebied voelt branderig en geïrriteerd. Indien gewenst, kunnen wij het behandelgebied voorafgaand aan de behandeling verdoven zodat je zo min mogelijk pijn ervaart.

Herstellen na de behandeling is niet nodig. Je kunt direct weer aan het werk.

De mond en de lippen zijn de eerste delen van het gezicht waar we naar kijken als we met iemand praten. Mooie, volle en stevige lippen geven een jeugdige en sexy uitstraling.

Je hoeft geen speciale voorbereidingen te treffen voor het laten opvullen van je lippen.

Na ongeveer twaalf maanden zijn de effecten van de fillers helemaal verdwenen. Het hyaluronzuur is door het lichaam afgebroken. Vanzelfsprekend kun je dan weer een afspraak maken voor een nieuwe behandeling.

Lijntjes boven en onder de lippen, ook wel ‘rokerslijntjes’ of ‘barcode’ genoemd, kunnen eveneens met een canule of met een zeer fijn naaldje behandeld worden met mesogun. Deze behandelingen vinden plaats onder een zogenaamde tandartsverdoving.

De kosten van de behandeling voor het opvullen van de lippen, zijn afhankelijk van de hoeveelheid fillers die wij gebruiken. Tijdens de behandeling kijken wij samen met jou naar het resultaat dat direct zichtbaar is. We beginnen altijd met een kleine hoeveelheid en afhankelijk van je persoonlijke wensen injecteren we iets meer filler. Bekijk de prijzen van onze injectiebehandelingen.

In onze huidkliniek in weert heerst een ontspannen en persoonlijke sfeer. Wij nemen ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden en stellen je voor en tijdens de behandeling zoveel mogelijk op je gemak.