Permanente make-up verwijderen

Heesakkers Beauty helpt jou veilig van je ongewenste permanente make up af.
Zonder littekens of haaruitval in de wenkbrauwen!

Behandelingen al vanaf €50,-

Wij begrijpen als geen ander dat je je enorm ongelukkig kunt voelen met verkeerd aangebrachte permanente make-up. Je wil hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

Heesakkers Beauty staat voor je klaar met professioneel advies en een behandeling op maat om je permanente make-up te verwijderen of herstellen.

PMU verwijderen 1 behandelingen

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor een behandeling plannen wij een uur voor je in.

De huid heeft minimaal 4 weken nodig om te herstellen. Als je na één of meer behandelingen het gewenste resultaat hebt bereikt, dien je ongeveer 2,5 maand te wachten voordat je kunt beginnen aan nieuwe permanente make-up.

Door onze ruime ervaring ben je bij ons in veilige handen en kun je met een gerust hart kiezen voor een laserbehandeling.

De laserbehandeling voelt een beetje alsof er een elastiekje tegen je huid aan geschoten wordt. De meeste mensen vinden deze therapie goed te verdragen. Op aanvraag kan de behandeling tevens met een verdovingscrème worden uitgevoerd.

Dit is per persoon en per huid verschillend, afhankelijk van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van de inkt en het aantal nabehandelingen dat heeft plaatsgevonden.

Doorgaans zijn er 1-3 behandelingen nodig om de PMU helemaal te verwijderen.

Gezondheid
Mocht je gezondheidsproblemen ondervinden, specifieke medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling staan? Raadpleeg dan vooraf je (huis)arts.

Zwangerschap
Tijdens de zwangerschap mag je geen laserbehandeling ondergaan.

Oogaandoening
Wil je je eyeliner laten laseren en heb je een oogaandoening, laat ons dat dan vooraf weten.

Epilepsie
Met epilepsie is het helaas niet mogelijk om deze behandeling te ondergaan. Vraag in dit geval naar alternatieve behandelmogelijkheden.

 

Wij maken een foto van het te behandelen gebied. Zo kunnen we de vorderingen van de behandeling goed monitoren.

Vooraf bepalen we met welke golflengte we gaan behandelen. Met onze verschillende lasers kunnen wij altijd de keuze maken die het meest geschikt is voor je huid en die het beste en veiligste resultaat oplevert.

Tijdens de behandeling draag je een speciale veiligheidsbril die je ogen beschermt tegen het laserlicht.

Lijntjes boven en onder de lippen, ook wel ‘rokerslijntjes’ of ‘barcode’ genoemd, kunnen eveneens met een canule of met een zeer fijn naaldje behandeld worden met mesogun. Deze behandelingen vinden plaats onder een zogenaamde tandartsverdoving.

De kosten van de behandeling voor het opvullen van de lippen, zijn afhankelijk van de hoeveelheid fillers die wij gebruiken. Tijdens de behandeling kijken wij samen met jou naar het resultaat dat direct zichtbaar is. We beginnen altijd met een kleine hoeveelheid en afhankelijk van je persoonlijke wensen injecteren we iets meer filler. Bekijk de prijzen van onze injectiebehandelingen.

In onze huidkliniek in weert heerst een ontspannen en persoonlijke sfeer. Wij nemen ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden en stellen je voor en tijdens de behandeling zoveel mogelijk op je gemak.

Nazorg

De huid kan de eerste 24 tot 48 uur wat rood en gezwollen zijn. Houd je huid de eerste dagen zoveel mogelijk vrij van make-up en andere middelen en gebruik 3x daags de door ons voorgeschreven crème. Deze is speciaal ontwikkeld om de huid zo snel mogelijk te herstellen na lasertherapie.

Onze specialist verwijdert permanente make-up veilig en snel

PMU 2