permanente Make Up verwijderen

Het kan zijn dat je niet blij bent met je permanente make-up?

Geen nood! Bij Heesakkers Beauty te Weert kun je ook terecht voor het verwijderen van je permanente make-up en voor microblading of PMU.

Waarom zou je ervoor kiezen om je permanente make-up te verwijderen en er niet gewoon overheen gaan? Welnu, bij het coveren van de oude make-up zul je er altijd dikker overheen moeten gaan. Dit om de kleur goed te corrigeren en de oude make-up te maskeren. Het zal dus altijd minder natuurlijk ogen.

Het verwijderen doen we met behulp van een vloeistof die in de huid wordt aangebracht en het pigment afstoot.

De voordelen:

  • Minder heftig dan laser
  • Kan alle kleuren verwijderen (laser verwijdert geen wit en groen pigment)
  • Er kan binnen twee maanden overheen worden gewerkt
  • In de meeste gevallen ben je met 1 behandeling al een heel eind, soms zijn er meerdere behandelingen nodig.

Het is van groot belang dat je correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe je huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van de behandeling maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies.

Ook is het van groot belang dat je de zon en de zonnebank vermijdt in de periode dat je bezig bent om de PMU te laten verwijderen. Dit om pigmentverstoring te voorkomen.

uabb-device-tablet
youtube-video-thumbnail

In de meeste gevallen ben je met 1 tot 3 behandelingen al een heel eind. Tussen elke behandeling  moet minimaal 4-6 weken zitten, dit om de huid te laten herstellen.

Heb je ergens permanente make-up laten zetten en ben je daar niet tevreden over? Heb je geen vertrouwen meer in de behandelaar, omdat het resultaat niet is zoals vooraf is afgesproken? Kom gerust naar Heesakkers Beauty. De permanente make-up specialiste van Heesakkers Beauty, Astrid Heesakkers, heeft een speciale techniek om verkeerd geplaatste pigmentaties te corrigeren of gedeeltelijk (in veel gevallen zelfs volledig) te verwijderen.